Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

hulladekgyujtes

Hulladékgyűjtés

Gazdag gépjárműparkunk lehetővé teszi sokféle hulladék begyűjtését. Folyékony, iszapszerű és szilárd hulladékok begyűjtését, elszállítását egyaránt vállaljuk. Jól képzett szakembereink körültekintően kezelik akár a veszélyes hulladékok számos fajtáját is.

Veszélyes és nem veszélyes hulladékok begyűjtése és szállítása

A számtalan típusú hulladék kezelése összetett feladat. Természetes, hogy a keletkezett hulladékától mindenki mielőbb szabadulna, de nem minden esetben olyan könnyű feladat ez. 

Cégünk a különböző típusú hulladékok begyűjtésére, elszállítására szakosodott. Gépjárműparkunkat ennek megfelelően alakítottuk ki, szakembereinket ebben a témában képeztük. Feladatunknak tekintjük, hogy a hulladékok kezelése hatékonyan, biztonságosan, az előírásokat betartva történjen.

Folyékony vagy iszapszerű hulladékok begyűjtését és szállítását a különböző méretű önfelszívós tartályos járműveinkkel végezzük. Szilárd hulladékok kezelésére dobozos, platós vagy konténeres gépkocsijaink állnak rendelkezésre, az igényeknek megfelelően akár 30 m3-ig.

A veszélyes hulladékok kezelésére külön gondot fordítunk. Cégünk rendelkezik a szükséges engedélyekkel, felszerelésekkel a különféle veszélyes hulladékok begyűjtésére, elszállítására. Járműveink állapota, felszereltsége és jelölése mindig megfelel a szállításra váró hulladékkal kapcsolatos előírásoknak. A tartályos autóink ADR minősített tartállyal és szikramentes szivattyúval rendelkeznek.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Hulladékgyűjtés

image_7c1874d34dce209e4ea6fc7d89f4f69b.md
Exit mobile version