Olajfogó berendezés

Parkolókban, autómosókban, szervizekben, ahol a csapadék–, vagy egyéb elfolyó vízzel olajos szennyeződés kerülhet a csatornába, élővízbe, (ez környezetszennyezést okozhat) olajfogó műtárgyat kell beépíteni. A berendezés típusának, méretének a kiválasztását az üzemelési körülmények ismeretében tervezési segédletek, szabványok alapján határozza meg a tervező.


HÍVJON ÉS KÉRJEN AJÁNLATOT!


 

Ha az olajfogó jól működik a rajta keresztül folyó vízből leválasztja az olajat és az ülepedő képes szilárd szennyeződéseket, biztosítja az előírt szerves oldószer extrakt és a lebegőanyag értéket.

A berendezés zavartalan működéséhez a leválasztott olajat, és az olajos iszapot rendszeresen el kell távolítani, és mint veszélyes hulladék kell az elhelyezésükről gondoskodni.

  • EWC 13 05 02* Olajos iszap,
  • EWC 13 05 07* Olajos víz
  • EWC 13 05 08* Olajos víz és iszap
 

Amennyiben a műtárgyban a kiválasztott olaj, és/vagy iszap fölszaporodik a berendezés hatásfoka rohamosan csökken és rövid idő elteltével a működése leáll a beáramló szennyezet vizet nem képes megtisztítani, sőt az addig visszatartott tömény szennyeződés egy részét egy lökésszerű terhelés kimossa.

tovább >>


Vagy egye fel a kapcsolatot velünk!