Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

veszelyes-hulladek-szallitas

Veszélyes hulladék szállítás

A veszélyes hulladékot nem elegendő szelektíven, a megfelelő tárolókban gyűjteni, a biztonságos elszállításáról is gondoskodni kell! Cégünk felkészült szakemberekkel, minősített gépjárművekkel vállalja a veszélyes hulladék elszállításának feladatát.

A veszélyes hulladék elszállításáról

Veszélyes hulladéknak minősül minden olyan hulladék, amely az ember egészségére, az élővilágra, a környezetre közvetlenül vagy közvetetten veszélyt jelent. Lehet ez egy háztartásban vagy irodában kifogyott nyomtatótoner, a főzés során elhasználódott olaj vagy zsír, netán ipari környezetben feleslegessé vált ólomakkumulátorok, olajszűrők, növényvédő szerek, elektronikai és berendezések. A sor hosszan folytatható lenne, erről a jogszabály részletes előírásokat tartalmaz.

Természetesen a veszélyes hulladék elszállítására is gondot kell fordítani, sok esetben az elszállítást igazolni is kell. Cégünk tapasztalt a veszélyes hulladékok elszállításának területén, munkatársaink tisztában vannak a hatályos előírásokkal, a megfelelő és biztonságos szállítási módszerekkel.

Gépjárműparkunk kialakításánál, fejlesztésénél mindig szem előtt tartjuk a biztonságot, a hatékonyságot. Járműveink megfelelnek a veszélyes áru szállítás (ADR) előírásainak. A gyűjtéshez, szállításhoz igény esetén partnereink rendelkezésére bocsájtjuk a szükséges göngyölegeket, eszközöket, mint megfelelő hordók, zsákok. Tartályos autóink minősített tartállyal és szikramentes szivattyúval, a megfelelő jelzésekkel vannak ellátva.

Lakossági, céges és közületi partnerek számára egyaránt elérhetők vagyunk. Szinte bármilyen veszélyes hulladék elszállítását megszervezzük, biztonságosan, előírásoknak és igényeknek megfelelően elvégezzük.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Veszélyes hulladék szállítás

image_32edfd5caee8c9abc901a4419dbeef04.md
Exit mobile version