Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

veszelyes-hulladek-gyujtes

Veszélyes hulladék gyűjtés

A veszélyes hulladékokkal fokozott óvatossággal kell bánni, hiszen közvetlen veszélyt jelentenek az emberi egészségre, a környezetre, az élővilágra nézve! Cégünk lehetőséget kínál partnerei számára a veszélyes hulladék szakszerű begyűjtésére, kezelésére.

Veszélyes hulladékok begyűjtése

A veszélyes hulladékok kezelésére különösen nagy gondot kell fordítani, mert ezek nem csak környezetünkre, hanem egészségünkre is komoly veszélyt jelenthetnek. A veszélyes hulladékok mindegyik fajtáját szelektíven kell gyűjteni, és a megfelelő módon gondoskodni kell ártalmatlanításukról.

Szigorú, részletes jogi szabályozás vonatkozik a veszélyes hulladékok begyűjtésével, tárolásával, szállításával, kezelésével és ártalmatlanításával kapcsolatos feladatokra, feltételekre, felelősségekre.

Cégünk a jogi előírások mindegyikének megfelel, így engedéllyel rendelkezik arra, hogy a lakosság, cégek, közületek veszélyes hulladékát begyűjtse, elszállítsa.

A veszélyes hulladék szállítására fenntartott gépjárműparkunk járművei maradéktalanul megfelelnek a veszélyes áru szállítás (ADR) előírásainak, munkatársaink rendelkeznek a szükséges szakértelemmel, tapasztalattal, hogy a veszélyes hulladékok begyűjtése, szállítása biztonságosan és az előírásoknak megfelelően történjen.

A veszélyes hulladékok előírásoknak megfelelő gyűjtéséhez és szállításához szükség esetén biztosítjuk a göngyöleget (ADR minősített acél hordók, IBC tartályok, big-bag és egyéb zsákok, stb.) partnereink számára. 

Igény szerint egyszeri és folyamatos megbízást egyaránt vállalunk.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Veszélyes hulladék gyűjtés

image_cd5fad8d7cb8b53863f5ff091d2a89cc.md
Exit mobile version