Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

veszelyes-aru-szallitas

Veszélyes áru szállítás

A veszélyes áru szállításának igen szigorú szabályozása van. Ezeket mindig naprakészen kell ismerni ahhoz, hogy a szállítmányozás zavartalanul történjen. Bízza ránk ezt a feladatot! Mi megszervezzük és biztonságosan elvégezzük a veszélyes áru szállítását.

A veszélyes áruk szállításáról

Veszélyes árunak leginkább a szállításuk során tűz- és robbanásveszélyt, egészségkárosító (maró, mérgező) hatást vagy környezetkárosító tulajdonságokat hordozó árut sorolnak.

A veszélyes áruk szállításában kulcsfontosságú szerep jut az okmányoknak, hiszen a szállítmány adminisztrálásának hibája a szállítás zavartalan lebonyolítását akadályozhatja meg.  Képzett, tapasztalt kollégáink rendelkeznek a megfelelő vizsgákkal.

Szállító járműveink eleget tesznek a Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás (ADR) rendelkezéseinek, valamint a járművek rendelkeznek a veszélyt jelző (sárga) táblák megfelelő darabjával.

A veszélyes áruk szállításához alapvetően a következő okmányok szükségesek:

– fuvarokmány,

– írásbeli utasítás,

– jármű jóváhagyási igazolás,

– ADR oktatási bizonyítvány,

– tisztítási bizonylat,

– veszélyes hulladék kísérő okmány,

– különböző engedélyek, határozatok,

– kombinált szállításnál előírt fuvarokmány vagy nyilatkozat.

A veszélyes áruk szállításának feltételeit komoly szabályok határozzák meg. Ezek olykor változnak is, ezért nem könnyű feladat mindig minden szabálynak, elvárásnak maradéktalanul megfelelni. Ebben lehetünk az Ön segítségére! Cégünk rendelkezik a veszélyes áru szállításához szükséges engedéllyel, a megfelelő járművekkel, valamint a jól képzett, tapasztalt szakemberekkel. Ezekre alapozva vállaljuk a veszélyes áru szállítását megbízhatóan, biztonságosan, szakszerűen.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Veszélyes áru szállítás

image_72265779489a2f5ffa6ddb840e9ddd59.md
Exit mobile version