Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

tartalytisztitas

Tartálytisztítás

A veszélyes és nem veszélyes anyagok tárolására használt tartályokat időközönként tisztítani szükséges. Társaságunk képzett szakembergárdával vállalja tartályok tisztítását, valamint a tisztításból származó hulladékok szakszerű szállítását és kezelését.

Tartálytisztítás és a keletkezett hulladék kezelése

Cégünk rendelkezik a tartálytisztítás elvégzéséhez szükséges eszközökkel, felszereléssel, jól képzett szakembergárdával, valamint a szükséges engedélyekkel. A tartálytisztítás területén számos szolgáltatással állunk rendelkezésre, a tervezéstől a tisztításon át, a hulladék elszállításáig, kezelésig.

Nem veszélyes és veszélyes anyagok tárolására szolgáló tartályok tisztítását egyaránt vállaljuk. Több éves tapasztalatunk, szaktudásunk gyors, megbízható és biztonságos munkavégzést biztosít.

A tartálytisztítás során kitermelt hulladék elszállítására, kezelésére modern, sokoldalú gépjárműpark áll rendelkezésünkre. Bármely hulladéktípus begyűjtésére, elszállítására van módunk. Szilárd hulladékokat elszállítása platós, dobozos vagy 5-30 m3-es konténeres gépjárművel, folyékony vagy iszapszerű hulladékokat önfelszívó tartályautókkal tudunk szállítani.

A veszélyes hulladékok előírásoknak megfelelő szállítására, kezelése is van lehetőségünk. Cégünk rendelkezik a szükséges engedélyekkel, a környezet- és vízvédelmi vonatkozó szigorú előírásait, követelményeit betartva dolgozunk. Munkatársaink és járműveink megfelelnek a veszélyes hulladék szállítására vonatkozó ADR előírásoknak.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Tartálytisztítás

image_b18c857c5e157e6dbbfb027f613f6480.md
Exit mobile version