Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

Rólunk

Rólunk

Vállalkozásunk tevékenysége a környezetvédelemhez és a hulladékgazdálkodáshoz kapcsolódik. Veszélyes és nem veszélyes hulladékok szállításával, gyűjtésével valamint szennyvízkezelő műtárgyak tisztításával, karbantartásával foglalkozunk.

Rólunk

Cégünk a Faragó Környezetvédelmi Kft., a korábban megszerzett szakmai tapasztalatok és a rendelkezésre álló anyagi háttérrel 1990. augusztus 1-én, magyar magánszemélyek tulajdonában lévő egyéni vállalkozásként indult.

A kiegyensúlyozott ügyfélkör bővülése lehetővé tette és egyben meg is követelte a folyamatos műszaki fejlesztéseket és a létszámbővítést, aminek eredményeként 2002-ben Kft-vé alakult. Társaságunk munkájában ma már vezető szerepet játszanak az aktív korba lépett családtagok.

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Vállalkozásunk tevékenysége, a környezetvédelemhez, a hulladékgazdálkodáshoz, szennyvízkezelő műtárgyak tisztításához, karbantartásához, javításához, szennyvíz- folyékony-, iszapszerű hulladékok szállításához kapcsolódik. A Faragó Környezetvédelmi Kft.több mint 20 éve foglalkozik ezen feladatok szakszerű elvégzésével. Ennek eredményeként 2013-tól cégünk a Hauraton Magyarország Kft. által forgalmazott zsír- és olajleválasztó berendezések hivatalos karbantartója.

A tisztítás, karbantartássorán kitermelt veszélyes hulladék átvételére,begyűjtésére, elszállításra rendelkezünk a szükséges hatósági engedéllyel. Az olajfogó/iszapfogó műtárgy karbantartásához, tisztításához rendelkezünk minden szükséges korszerű eszközzel, amelyek megfelelnek a környezetvédelmi előírásoknak. Munkatársaink sok éves gyakorlattal bírnak, tudásuk szintentartását folyamatos továbbképzéssel biztosítjuk. A feladatok magas műszaki színvonalú elvégzéséhez jól felszerelt, speciális felépítménnyel rendelkező, kombinált tartályosjárműveinket ajánljuk.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Exit mobile version