Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

olajfogo-tisztitas

Olajfogó tisztítás

A környezetvédelmi előírások miatt nélkülözhetetlen olajfogó berendezés telepítése minden olyan helyre (pl. autómosó, benzinkút), ahol ásványi eredetű olajjal vagy zsírral szennyezett csapadék illetve technológiai víz szennyezheti a környezetet.

Olajfogó tisztítás

A víz- és környezetvédelmi előírásoknak eleget téve telepített és üzemeltetett olajfogó berendezések tisztítása nélkülözhetetlen a biztonságos, előírásoknak megfelelő üzemelés szempontjából. 

Cégünk vállalja az olajfogó berendezések szakszerű és hatékony tisztítását, karbantartását. Az olajfogó berendezésekben képződő olaj-iszap keveréket, veszélyes hulladékként elszállítjuk és megsemmisítéséről a szakhatóságok követelményeinek megtartásával gondoskodunk. 

Társaságunk modern gépekkel, eszközökkel, tapasztalt szakemberekkel végzi az olajfogók tisztítását. Kombinált típusú gépeinkkel nem csak kiszippantani tudjuk az összegyűlt olajiszapot, de magasnyomású mosó berendezésüknek köszönhetően, át tudjuk mosni a kívánt területet és az olajfogó berendezést is.

Cégünk rendelkezik a megfelelő hatósági engedélyekkel. Vállaljuk a beépített olajfogó berendezések tisztítását, karbantartását, a benne képződött veszélyes hulladékok kitermelését, elszállítását, ártalmatlanítását. 

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Olajfogó tisztítás

image_88b0ff3407498f042ae471d752a1b721.md
Exit mobile version