Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

lakossagi-hulladekbegyujtes

Lakossági hulladékbegyűjtés

Cégünk lakossági ügyfelek számára kínál a hulladékkezeléssel kapcsolatos szolgáltatásokat, úgymint hulladékbegyűjtés és szállítás, szelektív gyűjtéssel kapcsolatos tevékenységek. Lakossági veszélyes hulladékok begyűjtését és szállítását is vállaljuk.

Szolgáltatásaink

A lakosság körében keletkező hulladékok sokfélék lehetnek. A kertben keletkező zöldhulladék, a felújítások során összegyűlő építési hulladék és a hétköznapok háztartási hulladéka csak néhány példa arra, hogy a keletkező hulladék elhelyezésére gondolni kell.

Társaságunk a hulladékkezelés számos területén végez szolgáltatásokat. A különböző típusú hulladékok begyűjtésére, elszállítására, ártalmatlanítására egyaránt lehetőséget kínálunk. Cégünket, járműparkunkat ezeknek a feladatoknak figyelembevételével fejlesztjük, munkatársainkat ezen a téren képezzük folyamatosan. Célunk olyan minőségi munkát nyújtani, amely partnereink elégedettségére szolgálnak.

Több céggel ellentétben mi nem csak közületek és vállalkozások, hanem a lakossági partnerek számára is biztosítjuk szolgáltatásainkat. Eseti és rendszeres megbízásokat egyaránt vállalunk.

Konténeres hulladékbegyűjtés, szállítás

Már a hulladék keletkezésekor érdemes gondolni a hulladék szállítására is. Időt és energiát takaríthatunk meg, ha előre gondolkodunk. A jól összegyűjtött hulladék könnyen kezelhető, rakodása, szállítása egyszerűbben megoldható.

Leginkább az ömlesztett hulladék gyűjtését érdemes megtervezni. A hulladék keletkezésekor célszerű egy konténert kérni a területre, hiszen ily módon a hulladékot egyből a konténerbe lehet gyűjteni. Ezzel elkerülhetjük azt a fölösleges munkát, hogy a halomba összegyűjtött hulladékot újra kelljen mozgatni.

Törekszünk arra, hogy minden hulladékot a lehető legkönnyebben lehessen begyűjteni. Ehhez biztosítani tudunk különböző zsákokat, konténert, hordókat, speciális gyűjtőedényeket a legkülönbözőbb méretekben.

Konténereink 5 m3-30 m3-es kapacitásig állnak rendelkezésre. Kisebb 5, 7 és 10 m3-es konténereinket láncos konténerszállító járművünk, valamint nagyobb 20, 25 és 30 m3-es konténereinket emelőhorgos autóinkkal szállítjuk. Biztosítani tudunk nyitott és fedeles konténert egyaránt. A hulladékgyűjtés és szállítás szempontjait figyelembe véve érdemes ezt megfontolni.

image_ba1016da8f402b84bdac362ad314c4b0.md

Háztartási veszélyes hulladék begyűjtése és szállítása

A háztartásokban, a lakóház körül számos olyan eset van, amikor veszélyes hulladék keletkezik. Sok esetben nem is vagyunk tisztában azzal, hogy mi minden tartozik a veszélyes hulladék kategóriába.

Néhány példa a háztartásban keletkező veszélyes hulladékra:

  • Elektromos és elektronikai hulladékok
  • Szárazelemek, akkumulátorok
  • Fénycsövek, világítótestek
  • Festékek, ragasztók, egyéb barkácsolási segédanyagok
  • Építési hulladék, törmelék, sitt
  • Fáradt olaj
  • Használt sütőzsiradékok
  • Gyógyszerek

Természetesen ezek közül a legtöbb csak kis mennyiségben keletkezik, és ennek elszállítása nem okoz problémát a hulladék kis mérete miatt.

A nagyobb mennyiségű vagy nagy térfogatú hulladékok elszállítására biztosítani tudunk a környezetvédelmi szabványoknak megfelelő gyűjtőedényeket. A veszélyes hulladék elszállítását műszakilag kitűnő, ADR minősítéssel rendelkező gépjárműveinkkel, tapasztalt kollégák segítségével végezzük.

Egyéb lakossági hulladék begyűjtése

A háztartásokban ideértve a lakásokban, üdülőkben, lakóházak közös használatú helyiségeiben képződő vegyes, elkülönített nagydarabos hulladék (pl. lomtalanítás során összegyűlt hulladék) elszállítására a hulladék jellemzőitől függően elsősorban platós vagy dobozos felépítményű gépjárműveiket ajánljuk.

Teherautóink teherbírása 1-12 tonna között helyezkedik el. Járműveink pótkocsival felszerelhető, a nagyobb teherbírás, hatékonyabb szállítás érdekében.

Dobozos autóink 1-12 tonna teherbírásúak. Emelőhátfallal rendelkező autónk a nagyobb tömegű darabos hulladékok rakodását könnyíti meg. Hordókban, zsákokban, egyéb gyűjtőedényben vagy raklapon gyűjtött hulladék számára ez a legmegfelelőbb szállítási mód.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Lakossági hulladékbegyűjtés

Exit mobile version