Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

kameras-dugulaselharitas

Kamerás duguláselhárítás

Van megoldás, hogy dugulását bontás nélkül megtaláljuk és gyorsan, hatékonyan elhárítsuk! A kamerás duguláselhárítással komoly költségektől kímélheti meg magát valamint elkerülheti a bontással, rekonstrukcióval járó kellemetlenségeket. Ismerje meg Ön is!

Miért a kamerás duguláselhárítás?

Számos alkalommal találkozhatunk kisebb-nagyobb dugulásokkal a csatornarendszerben. A vezetékekben az idő előrehaladtával lerakódások gyűlhetnek fel, amiből aztán dugulás keletkezik. 

A dugulások elhárítására többféle technológia létezik, előfordulhat azonban, hogy az vagy nem hatékony, vagy több kárt okoz, mint amennyit nyerhetünk vele.

A kamerás duguláselhárítás során egy kamerával ellátott vezetéket engedünk a csőhálózatba, így pontos vizuális képet kapunk a dugulás helyéről és okáról. Akár rosszul illesztett vezeték, akár idegen anyag vagy más probléma okozza is a dugulást, egy monitoron keresztül láthatjuk a meghibásodás pontos okát. Így konkrétan azt a hibát orvosoljuk, ami a dugulást okozza. Nincs szükség felesleges bontásra, helyreállításra, a kamerás duguláselhárítás gyors, hatékony és költségtakarékos megoldást nyújt.

A kamerás technológia nem csak a kialakult dugulások elhárítására alkalmas, el is kerülhetők vele a jövőbeni problémák. Megállapítható a vezetékrendszer állapota, a visszatérő kisebb dugulások oka, megelőzhetők vele a komolyabb költséggel és nagyobb munkával járó dugulások.

Munkatársaink tapasztaltak, nagy szakértelemmel rendelkeznek, ezzel biztosítva azt, hogy a kamerás duguláselhárítás gyorsan és hatékonyan történjen. Nagy hangsúlyt fektetünk a megbízhatóságra és partnereink elégedettségére, és ezért meg is teszünk mindent.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Kamerás duguláselhárítás

image_9f974b060c3a0aecc3cbab1918155b5b.md
Exit mobile version