Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

kameras-csatornavizsgalat

Kamerás csatornavizsgálat

Cégünk vállalja csatornarendszerek vizsgálatát kamerás eljárással. Csatornarendszer állapotának felmérése, rejtett szivárgás, visszatérő dugulás okainak feltárása egyaránt elvégezhető ezzel a technológiával. Hagyományos problémára modern megoldás!

A kamerás csatornavizsgálatról

A csatornarendszer nem megfelelő működése mindenkinek a rémálma. A bontás, a rekonstrukció munkálatait, költségeit már elképzelni is kellemetlen. Szerencsére a mai korban már van más megoldás is a csatornarendszer problémáinak orvoslására!

A kamerás csatornavizsgálat megbízható vizuális információt ad a vezetékszakasz teljes hosszában és keresztmetszetében. Ezzel a technológia olyan részletes állapotfelmérést tesz lehetővé, amellyel megelőzhetők a jövőbeli dugulási, szivárgási problémák. A vizsgálat során készült felvételek azt is megmutatják, hogy szükség van-e a csatornavezeték cseréjére, javítására. Ezzel komoly költségeket takaríthat meg.

Szintén hatékony, gyors módszer a kamerás csatornavizsgálat azokban az esetekben, amikor a már meglevő problémára kell azonnali megoldást biztosítani. Pontosan felmérhető, hogy van-e szükség bontásra, vagy elhárítható a probléma más módon is. A kamerás csatornavizsgálat alkalmazásával biztosan a minimálisra szorítható a dugulás-elhárítás költsége, mert elkerülhetők vele a felesleges bontások, rekonstrukciók. 

Hogyan működik?

A csatorna kamerás vizsgálata előtt minden esetben érdemes a csatornarendszert kitisztítani. Szennyeződésekkel teli csatornahálózaton nem lehet szakszerű kamerás felmérést végezni, hiszen a kamera nem tudja jól érzékelni, megmutatni az esetleges hibákat.

A kamerás csatornavizsgálat során egy kis kamerát juttatunk a csővezetékbe. A kamerafejen található lámpa bevilágítja a kamera környezetében levő csőszakaszt, így a csővezeték állapotáról, sérüléseiről, hibáiról kaphatunk képet. A további munkálatok elősegítése érdekében a készülék rögzíti a felvételt, valamint távolságmérő, helymeghatározó funkciójának köszönhetően a jövőbeni javítások helyét könnyen dokumentálhatjuk

A csatornavizsgálat során készült felvételek semmitmondónak tűnhetnek a hétköznapi ember számára. Hiszen nem biztos, hogy az avatatlan szem is észrevesz mindent, amit kell! Cégünk kamerás csatornavizsgálattal foglalkozó munkatársa rendkívül megbízható és magasfokú szakértelemmel rendelkezik ezen a területen.

image_daa1ec7a732e1ec74d01f8f6068b2633.md

Alkalmazhatósági terület

A korszerű technológia eredményeként szinte bármilyen csőátmérőjű csatornarendszer kamerás vizsgálata elvégezhető. A különböző méretű kamerafejeknek köszönhetően a 20 mm-től akár az 1000 mm-t meghaladó csőátmérőjű csatorna is minden probléma nélkül tökéletesen vizsgálható.

A minőségi csatornakamerák egyik fontos tulajdonsága a sokoldalú használhatóság: flexibilis feje, ledes világítása, képrögzítési és távolságszámítási technológiája lehetővé tesz, hogy szélsőséges esetekben is (hosszú szakaszon, meredek esésű csatornákban, stb) is alkalmazható legyen a kamerás csatornavizsgálat.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Kamerás csatornavizsgálat

Exit mobile version