Külső csatornarendszer karbantartás

Egy épület, ház esetében a külső csatorna elhanyagolása éppúgy okozhat rengeteg kellemetlenséget, mintha a belső csatornát nem tartanánk karban. Legyen szó a szennyvízcsatornázás, az esővízelvezetés vagy akár az eresz tisztításáról, cégünkre számíthat.

Külső eső- vagy szennyvízelvezető csatornák, ereszek karbantartása

Egy csőrendszer dugulása kapcsán az épületben található lefolyók jutnak  legtöbbször eszünkbe. Ezek rendszeres tisztítása, karbantartása általában nem marad el. Azonban ritkán jut eszünkbe, hogy az épületen kívül is folytatódik a csővezeték, amit szintén érdemes karbantartani, ha szeretnénk elkerülni a nem kívánt dugulásokat, kellemetlenségeket.

Az épületen kívül általában a szennyvízelvezető csatornák karbantartására érdemes odafigyelni. A rendszeres karbantartással  a komolyabb károkkal, költségekkel járó dugulások megelőzhetők! 

Cégünk felkészült szakemberei elvégzik a megfelelő átvizsgálásokat, a szükséges tisztításokat, és felhívják a figyelmet az esetleges jövőben elvégzendő renoválásokra. Speciális kialakítású kameráink lehetővé teszik, hogy a csatornarendszerek belsejét is megvizsgálhassuk. 

Az ereszcsatorna és esővízelvezető csőrendszer karbantartásával szintén megelőzhető a komolyabb károk keletkezése. Különösen ősszel, a sok esőzés és a lehulló falevelek miatt érdemes ellenőriztetni a területet.

Minőségi gépek, tapasztalt munkatársak, professzionális munkavégzés!

Külső szennyvízelvezetés problémái

Sokan megfeledkeznek arról, hogy a lakásban, házban keletkező szennyvíz elvezetése a házon kívül is folytatódik. Sokszor pont ezeken a helyeken keletkeznek a problémák, dugulások. 

A kültéri szennyvízcsövek dugulásait leggyakrabban a helytelenül kialakított vezetékrendszer, illetve annak elöregedése okozza, de akár egy nagyra nőtt fa gyökerei is eredményezhetik a szennyvízcsövek károsodását. A túl vékony vagy túl vastag keresztmetszetű lefolyócső, valamint a hosszú szakasz, illetve a nem megfelelő lejtés egyaránt lehet kiváltója a problémáknak, azonban ezen hibák kiküszöbölése magas költséggel és sok bontási-rekonstrukciós munkával jár.

A kültéri szennyvízelvezető csövek dugulása azonban megelőzhető a rendszeres karbantartással. A csatornacsövek és a gyűjtőcsövek időszakos tisztítása, átmosása lehetőséget biztosít arra, hogy elkerüljük a dugulások kialakulását. Ezzel számos problémát kerülhetünk el, jelentős költség takaríthatunk meg.

Cégünk rendelkezik a külső csatornarendszerek karbantartásához szükséges gépekkel, eszközökkel. Munkatársaink ismerik a szükséges technológiákat, eljárásokat, nagy tapasztalattal bírnak a hatékony csatornakarbantartási feladatok elvégzése területén.

image_716631695292eefdd0db60fc4df3a6ff.md
image_69eb769ca72631197c82c75e7160f8b2.md

Csapadékelvezető rendszerek karbantartása

Napjainkban a modern épületgépészeti megoldásoknak eredményeként az esővízelvezetés szorosan összefügg a kültéri csatornarendszerrel. Hiszen az ereszből, illetve a kerti folyókákból összegyűlő vizet általában a szennyvízcsövekbe vezetik bele. 

Leggyakrabban a különböző fedelek, rácsok elmozdulása miatt a csőhálózatba belemosódó por, sóder, föld, sár valamint a falevelek és faágak okozzák a dugulást. Ezek a nagyobb szennyeződések ugyanis a csatlakozásoknál, a csövek irányváltásánál könnyedén elzárhatják akár a cső egész keresztmetszetét.

A külső csatornahálózat tisztítása, karbantartása megoldást jelenthet ezeknek a problémáknak az elkerülésére. Sokan megpróbálják házilag megoldani ezeket a feladatokat, azonban ezzel nem csak az egészségüket teszik kockára, hanem a nagyobb károk bekövetkeztét is vállalják. A tisztítónyílások zárólemezei, a különböző fedelek kinyitása ugyanis az idő előrehaladtával általában akadályba ütközik, majd a feszegetés, erőltetés hatására károsul, és a továbbiakban nem tudja ellátni a feladatát. 

Bízza szakemberre a külső csatornarendszerének karbantartását! Munkatársaink professzionális gépekkel, eszközökkel, nagy tapasztalattal végzik el ezeket a karbantartási feladatokat.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Külső csatornarendszer karbantartás

image_a51198d18fab4e967a038b2bd8c46b89.md
image_640f78c4cfe7b71d01827e64a67ab169.md
image_29413c1af927be5f48459c870147bc7a.md
image_0d3078bd3d2e8dbfc31365d6f6382c90.md
image_a3899a724aa37a818821dbd1cfe244be.md
image_edd01f49a1c2dd9e9dadb2ce4235ac5a.md