Élelmiszer hulladék szállítás

A hatályos rendeletek értelmében azoknak a cégeknek, akik vendéglátással, konyhaüzemeltetéssel, élelmiszer kereskedelemmel foglalkoznak, gondoskodniuk kell élelmiszer- és étkezési hulladékok, használt sütőolaj összegyűjtéséről és elszállításáról is.

Élelmiszer és étkezési melléktermékek begyűjtése, szállítása

Az élelmiszert, étel előállító, feldolgozó üzemekben, konyhákon, vendéglátó egységekben, áruházakban nagy mennyiségben keletkezik élelmiszerhulladék. Ilyenek többek között a kiszolgálásból megmaradt vendéglátó-ipari termék, a lejárt szavatosságú élelmiszerek, a sérült vagy szennyeződött csomagolású élelmiszerek, a romlásnak indult élelmiszer, az élelmiszerek tisztításából származó hulladék, a használt sütőzsiradék. 

Ezeknek az élelmiszer hulladékoknak a kezelésében komplex kezelésében számíthat ránk! A hulladék gyűjtésétől a szállításon át a megsemmisítésig. Cégünk felkészült munkatársakkal, jól felszerelt gépparkkal, a szükséges eszközökkel egyaránt rendelkezik. A hatályos jogszabályoknak tökéletesen megfelelő, professzionális, megbízható partnerként állunk az Ön rendelkezésére.

Mit kínálunk?

Cégünk az élelmiszer hulladékok szakszerű szállításához szükséges engedéllyel rendelkezik. Az élelmiszer  hulladékok átvételéről a jogszabályban meghatározott tartalmú dokumentációt állítunk ki és adunk át.

Az élelmiszer hulladékok szakszerű gyűjtéséhez biztosítani tudjuk az előírásoknak megfelelő tárolóedényeket. Ezeknek biztonságos elszállításához rendelkezünk a megfelelő gépjárművekkel. A szállítás speciális dobozos, emelő hátfalas, könnyen mosható és fertőtleníthető, korszerű, új tehergépkocsikkal történik.

Az élelmiszer hulladék elszállítása után természetesen a megfelelő ártalmatlanításról is gondoskodunk. Több éves tapasztalatunknak és partneri kapcsolatainknak köszönhetően a hulladékártalmatlanítás kezelésében a környezetvédelem élvez prioritást.

image_69f3807aac90cfa58cb58970b6001554.md
image_ffbe9affb90df29a44daf683506ecc24.md

Mi megfelelünk az előírásoknak!

A nemzetközi és a magyar szabályozás is komoly előírásokkal rendelkezik az élelmiszer hulladék, nem ehető melléktermék tekintetében. Széles körű ismeretekkel és határozott körültekintéssel kell eljárnia annak, aki célul tűzte ki az előírások betartását. Munkatársaink mindig naprakészek ezen a területen, tapasztalatuknak köszönhetően magabiztosan vállalhatjuk el az élelmiszer hulladék kezelésének teljes folyamatát.

Élelmiszer-hulladékként kell kezelni a nem emberi fogyasztásra szánt, illetve az emberi fogyasztásra alkalmatlan élelmiszereket. Különös tekintettel a fentebb felsorolt kategóriákra.

Az élelmiszer hulladék gyűjtését és tárolását úgy kell megoldani, hogy az élelmiszereket és környezetet ne szennyezhesse. A hulladékok megfelelő hőmérsékleten történő tárolásáról is gondoskodni kell.

A gyűjtőedényekben felgyülemlett élelmiszer hulladékot a lehető leghamarabb el kell távolítani azokból a helyiségekből, ahol élelmiszer található. 

Gondoskodni kell az élelmiszer hulladékbiztonságos és rendszeres elszállításáról.  Ez történjen műszakonként vagy legfeljebb naponta. A szállításra átadott étkezési hulladékról nyilvántartást kell vezetni. A szállítótartályoknak megfelelő kialakításúnak, jó állapotúnak, könnyen tisztíthatónak és fertőtleníthetőnek kell lennie.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Élelmiszer hulladék szállítás

image_5db9f7baccfefe97448f23f77f0fecf5.md
image_77cd16fb1c544f02cb75e1274f3f1c9c.md
image_8f4e694dfbb6b4d20579c33487afad75.md
image_9648996b9bced816a84f74ca74a6ae3e.md
image_4ed900f5d3e19024e5d0b837cd001a6d.md
image_030ca6b478ff69f2641e8d9321ee17fa.md