Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

szennyvizatemelok-tisztitasa

Szennyvízátemelők tisztítása

Szennyvízátemelő telepítése minden esetben szükséges, amikor a szennyvíz keletkezési helyét és az elvezető csatornát az optimális szennyvízelvezetés érdekében az ideális szintre kell hozni. Ezeknek a berendezéseknek teljes körű karbantartását vállaljuk.

Szennyvízátemelő berendezések tisztítása

A szennyvízátemelők hibásodása nem csak kellemetlenségeket, nem várt költséget, hanem környezetszennyezést is okozhat. Nagyon fontos, hogy a szennyvízátemelő mindig hibátlanul, megbízhatóan üzemeljen. Ehhez fontos, hogy rendszeresen karban legyen tartva, ki legyen tisztítva a szennyvíztartály, valamint a szivattyú és a további tartozékok.

Cégünk a szennyvízátemelők professzionális tisztítását, karbantartását, ellenőrzését, valamint a kitermelt szennyvíziszap szállítását és ártalmatlanítását végzi.

A tisztítás során ipari módszereket, eszközöket, anyagokat alkalmazunk a hatékony és megbízható eredmény elérése érdekében.
Munkatársaink jól képzettek a szennyvízátemelők tisztításának, karbantartásának területén, jól használható ismeretekkel, tapasztalattal rendelkeznek.
Cégünk a több éves üzemelés során kialakított egy igen jól használható, minden esetben bevethető eszközparkot, járműparkot, hogy mindig elégedettségre okot adó munkát végezhessünk.

Iszap-mélyszívás, szennyvíziszap szállítása

A folyékony, valamint iszapszerű hulladékok keletkezése elkerülhetetlen, amikor szennyvízátemelő berendezést tisztítunk. Speciális gépjárműveink, berendezéseink alkalmasak az ilyen jellegű hulladékok mélyszívására, szállítására.

Kombinált típusú tartályos járműveink nem csak kiszippantják a lerakódott szennyvíziszapot, hanem nagy nyomású berendezésével át is mossa az átemelő rendszert.

A szennyvízátemelő tisztítása során keletkező hulladék veszélyes hulladék kategóriába tartozik, ezért annak szállítására, kezelésére különös gondot kell fordítani.

Munkatársaink rendelkeznek az erre vonatkozó kötelező képesítésekkel, valamint járműveink az ADR követelményeknek megfelelően vannak felszerelve. A veszélyes hulladék átvételéről, kezeléséről igazolást állítunk ki.

image_f6700c917d8440d85f6dd0be0eacb16d.md

Az ADR-ről

Az ADR a Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló európai megállapodás, amely az 1979-ben törvényerejű rendelettel került be a magyar jogrendbe. Ez a veszélyes áru szállítási szabályzat részletesen előírja a szállítási feltételeket, jelöléseket, teendőket. Kulcsfontosságú szerep jut az okmányoknak, hiszen a szállítmány okmányolásának adminisztratív hibája a szállítás zavartalan lebonyolítását akadályozhatja meg, könnyen környezeti, emberi károsodást okozva.

Milyen okmányok szükségesek a veszélyes áruk szállításához?

fuvarokmány, írásbeli utasítás, jármű jóváhagyási igazolás, ADR oktatási bizonyítvány, tisztítási bizonylat, veszélyes hulladék kísérő okmány, különböző engedélyek, határozatok, kombinált szállításnál előírt fuvarokmány vagy nyilatkozat.

A veszélyes áruk szállításánál minden közreműködő személy az őt érintő területen teljes felelősséggel bír.

Cégünk, munkatársaink, járműveink minden előírásnak megfelelnek, munkánkat a legnagyobb felelősséggel végezzük kollégáink, környezetünk biztonságáért.

Tevékenységeink

Szennyvízátemelő, valamint csapadékvíz-átemelő berendezések tisztítása mellett vállaljuk az átemelők ellenőrzését, karbantartását, javítását is. Az átemelő berendezések rendszeres, időközönkénti tisztítását, ellenőrzését, karbantartását, esetleg javítását az átemelő műtárgyak meghibásodásának elkerülése érdekében javasolt elvégeztetni. Ezekben a tevékenységekben állunk rendelkezésre.

A fentieken felül számíthat ránk különböző eredetű és állagú veszélyes hulladék begyűjtésében, szállításában, kezelésében egyaránt. A hatósági előírásoknak megfelelő felszereléssel, képzettséggel rendelkezünk, jogosultak vagyunk igazolások kiadására is.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Szennyvízátemelők tisztítása

Exit mobile version