Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

Palyazat2

Technológiai fejlesztés a Faragó környezetvédelmi Kft.-nél.

A projekt keretében beszerzésre került 1 db K-VAP 800 típusú párakompressziós bepárló készülék, amellyel olaj tartalmú vizes folyékony hulladékok (pl. olajos emulziók) előkezelését tudjuk elvégezni. A bepárláson alapuló előkezelés során...

Technológiai fejlesztés a Faragó környezetvédelmi Kft.-nél

Kedvezményezett neve: Faragó Környezetvédelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Projekt címe: Technológiai fejlesztés a Faragó környezetvédelmi Kft.-nél.

A támogatás összege: 50 495 935 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt költségvetése: 73 502 100 Ft

A projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00182

A Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében beszerzésre került 1 db K-VAP 800 típusú párakompressziós bepárló készülék, amellyel olaj tartalmú vizes folyékony hulladékok (pl. olajos emulziók) előkezelését tudjuk elvégezni. A bepárláson alapuló előkezelés során a hulladék víztartalmát csökkentjük, ezáltal csökken a teljes hulladék mennyisége. A berendezés vizet párol el a sűrítendő anyagból, így állítja elő az alapanyag vízben szegény, magas töménységű vízben oldott komponensek koncentrátumát. A kinyert vízgőz kondenzálódik a fűtő hőcserélőn és kitáplálásra kerül (kondenzátum), azaz csatornára bocsátható, sima szennyvízként kezelhető. A berendezés lényege, hogy az eredeti hulladékmennyiséget csökkenti a víztartalom elpárologtatásával. Így kevesebb hulladék kerül ártalmatlanítóba, csökkennek az ártalmatlanítási költségeink, és csökken a környezetterhelés is.

Az új előkezelő technológia során a hulladék ártalmatlanítási költségeiben tudunk megtakarítást ajánlani megrendelőinknek. A megrendelések növekedése elősegíti a cég munkahelymegtartó képességét.

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Exit mobile version