Site icon Faragó Környezetvédelmi Kft.

Palyazat1

A Faragó Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén.

A projekt keretében szennyvíz előtisztító technológia kerül bevezetésre. Ez a fejlesztés olyan új adaptív innovációs technológiai megoldás, amely a vállalat hatékonyságát, és eredményességét nagymértékben növeli.

A Faragó Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén.

A projekt címe: A Faragó Környezetvédelmi és Szolgáltató Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén.

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében szennyvíz előtisztító technológia kerül bevezetésre. Ez a fejlesztés olyan új adaptív innovációs technológiai megoldás, amely a vállalat hatékonyságát, és eredményességét nagymértékben növeli.

A szerződött támogatás összege: 15 000 000 Ft

A támogatás mértéke: 31,53 %

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.16.

A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2017-00555

Megrendelés menete

Amennyiben szeretné szolgáltatásunkat megrendelni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (29) 576 230 telefonszámon munkanapokon 8:00 - 16:00 között vagy írjon nekünk az info@faragokv.hu címünkre.

Minőség és garancia

A legmodernebb gépjárművekkel, eszközökkel, jól képzett, kipróbált szakembereinkkel, az egyszerű feladatoktól a bonyolult szolgáltatásig állunk Megrendelőink szolgálatára. Munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Időpont egyeztetés

Cégünk terheltségétől függően akár 48 órán belül is kiérhetünk a helyszínre, illetve vészhelyzet esetén korábban is. Kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal pontosabb információkért.

Szeretne többet tudni?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (29) 576 230

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi eszközökkel. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Exit mobile version