logo-20201 Átadták a Faragó Környezetvédelmi Kft. új szolgáltató irodáját és gépjármű karbantartó épületét, mely 59,78 millió forintos európai uniós támogatással épült Kakucson. 2015. június 30.

Az Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Program keretén belül „telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért” tárgyú felhívást tett közzé, melyre a kakucsi telephelyű Faragó Környezetvédelmi Kft. „szolgáltató iroda és gépjármű karbantartó épületek kialakítása” című projektjavaslattal nyert 50% támogatást. A KMOP-1.5.3/CB-13-2013-0140 azonosító számú projekt összesen nettó: 119 559 412 – forintos költségvetésből, 59 779 706- forint vissza nem térítendő támogatással valósult meg.

  faragokft faragokft02 2014 júniusában az Új Széchenyi Terv keretében az kakucsi telephelyű, hulladékszállítással és begyűjtéssel foglalkozó Faragó Környezetvédelmi Kft. 59,78 millió forintos Európai Uniós támogatást nyert egy új, 380 négyzetméteres, többszintes szolgáltató iroda és egy 435 négyzetméteres gépjármű karbantartó épület építésére, melyek 2015. június 30-án készültek el. Az új épületek elkészülése több szempontból is jelentős mérföldkő a cég életében. A fejlesztések eredményeként a korábbi szűkös, zsúfolt munkakörnyezet átalakult, és mára a munkavégzés körülményei megfelelnek a kor követelményeinek. Ez a változás rugalmasabb teljesítést tesz lehetővé. Ennek köszönhetően meglévő ügyfeleinket továbbra is a megszokott magas színvonalon tudjuk kiszolgálni, és lehetőség nyílik az újabb ügyfelek bevonzására. A 2002-ben alakult cég hulladékgazdálkodási feladatokat lát el. A folyamatos szolgáltatási paletta bővítéseinek köszönhetően a szakmában keresett, és elismert céggé nőtte ki magát. A fejlesztés során felépült épületeken megújuló energiát hasznosító technológia került kialakításra. A környezet védelmére a cég fokozott figyelmet fordított eddig is, és ezt követően is céljai között szerepel a környezet megóvása. A beruházásnak köszönhetően a vállalat 20 munkahelyet tudott megőrizni, és további 4 új munkahelyet teremt. Az új épületek lehetővé teszik a folyamatosan bővülő ügyfélkör magas színvonalú kiszolgálását, és teret adnak a további fejlesztéseknek is. Az esztétikus, modern épületek, a rendezett, környezettudatosan kialakított külső terület fontos eleme a cég által prioritásként kezelt értékek – minőség, megbízhatóság, rugalmasság – új üzleti partnerek felé való kommunikálásának is.

footer2020 www.szechenyi2020.hu
www.proregio.hu
Pro Régió Nonprofit Közhasznú Kft.
1146 Budapest, Hermina út 17.